söndag 3 juni 2012

Helsingborg

Efter inledande champagne och smörrebröd på Lagmarks bjöds det upp till en hejdundrande middag med utsikt över sundet. Finaste Hunky Dory brudarna stod som värd för kvällen och Joel/Jolina från Borås var gäst på kalaset liksom vi. Tusen, tusen tack för en oförglömlig kväll. Dag 2 bestod av hotell frukost, shopping, blomster och lunch i solen. Mycket trevligt avbrott i vardagen.

6 kommentarer:

 1. Vart kan man hitta ditt svarta halsband med stora kulor?

  SvaraRadera
 2. Det kan man tyvärr inte hitta:( Det är ett gammalt privat halsband. Jag vet inte ens vem står bakom designen. Finns ingen lapp:( Jag är ledsen!

  SvaraRadera
 3. Vilken tuff svart klänning :)
  Säljer du den i butiken?

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är den tuff:) Den är tyvärr helt slut. Har en medium kvar i ljusgrått bara:( Den är från Monrow och heter Laurel Dress om du vill jaga den:)

  SvaraRadera
 5. Hej! Har köpt den röda klänningen du har i din butik så snygg men vill oxå ha det svarta snygga halsbandet du har vilket märke? Vad hittar jag det? Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Förlåt för sent svar. Det svarta halsbandet köpte jag tidigt i våras upp på NK i Stockholm. Har inte sett det någon annan stans så tror bestämt bara att det finns där:)

  SvaraRadera